Clouds
21 Budapest
Dollár
358,39 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
444,23 Ft
Bitcoin
23,276 $

Istenien áll Török Livin az új edzőszettje (fotóval)

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Török Livi imád sportolni, szó szerint ez az élete, és mindezt stílusosan is űzi, miközben már fel is avatta az új edzőruháját.

Török Livi egy igazi harcos, aki mindezt az Exatlon Hungary harmadik évadában is bizonyította. A fiatalkora ellenére sok mindent átélt az élete során, voltak nehezebb időszakai is, de igazi harcosként küzdött.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Ezt a fajta szemlélelet igyekszik átadni a közösségi médián keresztül is, ahol lassan 44 ezer követőt számolhat. Az egyik legnépszerűbb exatlonosról beszélünk, aki a játékot követően is ismert maradt.

Mindez köszönhető az egyéniségének, a karakterének, a mondanivalójának, és természetesen a megjelenésének, ami ugyancsak motiváló. Egy érdekes személyiség, aki megtalálta az igazit, és igent mondott a párjának.

Azóta az esküvőjüket is megtartották, és családként élik az életüket vidéken. A bokszedző számára szintén fontos, hogy milyen edzőruhát visel, hiszen mindannyian tudjuk, hogy mennyit dob a hangulatunkon a jó kinézet, az, ha elégedettek vagyunk a tükörrel szemben állva.

Livi imádja ezeket a szetteket, amik természetesen mások számára i s elérhetőek. Ha kíváncsiak vagytok, hogyan áll Livinek a legújabb szettje, akkor kattintsatok erre a linkre, és már láthatjátok is, de csak korlátozott ideig.