Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,94 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,06 Ft
Bitcoin
59,250 $

Jó hír, péntektől sokkal olcsóbb lesz az elektromos autók töltése

Kiemelték, számos közterületi töltőállomáson és önkormányzati töltőponton több mint 20 százalékkal kell majd kevesebbet fizetni a töltésért.

Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az MVM Mobiliti Kft. nemrégiben megjelent közleményéből kiderül, miszerint a publikus töltőoszlopaik többségén olcsóbban biztosítják a töltést 2023. február 3-tól, s ez a csökkenő költségeiknek köszönhető.

Kiemelték, számos közterületi töltőállomáson és önkormányzati töltőponton több mint 20 százalékkal kell majd kevesebbet fizetni a töltésért, s az árak átállítására az érintett pontokon 2023. február 3-án folyamatosan kerül sor. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Majd felhívták az ügyfelek figyelmét, hogy a töltés megkezdése előtt ellenőrizzék az aktuális töltési árakat a Mobiliti applikációban, illetve a honlapon (www.mobiliti.hu), ahol naprakész információk találhatók az árakra, lokációkra vonatkozóan.

Az árcsökkentést egy hónappal azután vezetik be, hogy január elején kiderült, a korábban minden töltőn egységes árszabást a töltőpontonként eltérő árak váltják fel, amely a cég szerint a felhasználók érdekét is szolgálja.