Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,55 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,041 $

Egyéni árazást vezetnek be az MVM Mobiliti töltőpontjain

Fotó: Unsplash
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Január 2-től a korábban minden töltőn egységes árszabást a töltőpontonként eltérő árak váltják fel.

„A töltőpontonkénti árazás alkalmazása – az akár lokációnként változó energia beszerzési áraknak köszönhetően – lehetővé teszi, hogy az adott töltőre a legkedvezőbb árat tudjuk biztosítani felhasználóink számára.”

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

„Az átláthatóság és a kezelhetőség érdekében árkategóriákat hozunk létre. Az AC, illetve a DC töltők esetében is több kategóriát különböztetünk meg” – írja közleményében az MVM.

„A későbbiekben az egyes kategóriákat érintő változásokról minden esetben előzetesen értesítést küldünk regisztrált ügyfeleinknek az applikáción keresztül, illetve a Mobiliti honlapján is feltüntetjük az aktuális árakat, és egyértelműen beazonosíthatóvá tesszük az egyes töltőket vagy töltőcsoportokat. A kategóriák szerinti különböző árakat a Mobiliti alkalmazásban tüntetjük fel.”

„Az új árazási rendszernek köszönhetően a teljes hálózaton egységesen magas árak helyett azokon a töltőállomásokon, ahol arra lehetőségünk van, kedvezőbb feltételekkel biztosíthatjuk a töltési szolgáltatást. Az árakat folyamatosan felülvizsgáljuk, és a piaci változások szerint akár havonta módosítjuk.”

Fotó: Mobiliti.hu