Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,351 $

Sztárban Sztár: Nemazalány szettje egyszerre trendi és szexi

Nemcsak trendi és szexi, hanem egyedi is, akárcsak Nemazalány karaktere, aki élete legnagyobb kihívása előtt áll.

Fotó: Instagram/Nemazalány
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fontos volt a keddi nap, többek között amiatt is, mert a TV2 bejelentette a Sztárban Sztár versenyzőit. Oláh Ibolya az egyik legnagyobb meglepetés, aki egyelőre nem hajlandó elárulni, miért bólintott rá a felkérésére.

Nemazalány már kevésbé volt titokzatos ezen a téren, és a fő célja az, hogy leküzdje a lámpalázát. Furcsa mindezt tőle hallani, hiszen egy rendkívül tapasztalt énekesnőről beszélünk, aki ezernyi koncerten van túl. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Ugyanakkor ez most más lesz, nem versenyzett még ilyen műsorban, ráadásul soha nem énekel mások hangján. A saját dalait énekli, még csak olyan dalt sem énekel, amit nem ő írt, így igen érdekes lesz őt hallani.

Mivel remek adottságai vannak, nem beszélve a mögötte álló hatalmas rajongói bázissal, akár favorit is lehet. Ráadásul Valkusz Milánnal nagyon jóban van, aki ugyancsak a mezőny tagja, és minden bizonnyal messzire repítik a nézők a versenyben.

Fanni megjelenésére sem lesz panasz, remek formában van, és a sztárban sztáros szettje is nagyot szólt. Passzol a stílusához, és ez csak a kezdet, mert gigantikus átalakulások várnak rá a következő hetekben.

Megint pontokat veszített a Liverpool, a hajrában állt be Szoboszlai

Szoboszlai Dominik a hosszabbításban állt be a West Ham United elleni fordulatos mérkőzésen.

Már nem a Barcelona a második a spanyol bajnokságban

A Barcelona elvesztette a második helyét a spanyol bajnokságban, de lehetséges, hogy csak ideiglenesen.

6,5-ös erősségű földrengés rázta meg Japánt

A japán Bonin-szigeteket rázta meg egy erősebb földrengés, amiről az Egyesült Államok Geológiai Szolgálat, az USGS is beszámolt.