Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,67 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,82 Ft
Bitcoin
59,114 $

Sírva ünnepelt Djokovic, élete legfontosabb győzelmének nevezte a mait

Novak Djokovic tizedik alkalommal nyerte meg az Austral Open férfi egyesét.

MTI/EPA/James Ross
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A szerb teniszező egy évvel ezelőtt botrányos körülmények között kényszerült kihagyni a versenyt, amiért nem oltatta be magát, most azonban visszatért, nem is akárhogyan. A 35 éves Djokovic egészen fantasztikus formában lépett pályára.

A döntőben három szettben, magabiztosan győzött a görög Sztefanosz Cicipasz ellen, megnyerve ezzel a 22. Grand Slam-trófeáját, amivel utolérte az örökrangsorban Rafael Nadalt. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

„Ez volt életem egyik legnagyobb kihívását jelentő versenye. Tavaly nem játszottam, idén viszont visszatértem. Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik támogattak Ausztráliában” – mondta Djokovic, aki sírva ölelte át szeretteit a mérkőzés után.

A körülményeket figyelembe véve valószínűleg ez életem legjelentősebb győzelme” – tette hozzá a szerb klasszis, aki szerint csak a hozzá legközelebb álló emberek tudják, min ment keresztül az elmúlt hetekben – írja a SkySports.

Djokovic továbbra sem vette fel a koronavírus oltást, azonban ez idén már nem volt akadály. Craig Tiley, az Australian Open igazgatója a torna előtt néhány nappal jelentette be, hogy nem kell kötelező tesztet végezniük a versenyzőknek, és még a fertőzés sem kizáró ok.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.