Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,351 $

Rácz Jenő felesége 9 hónapja nem aludta át az éjszakát

Rácz-Gyuricza Dóri is terhelés alatt éli az életét, hiszen édesanyaként minden nehezebb, így például közel 10 hónapja igazán egy éjszakát sem aludt át.

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Dóri már tudja, milyen édesanyának lenni, mialatt remek formába lendült. Sokan dicsérik a formáját, és továbbra is odafigyel a megjelenésére, miközben természetesen Jenőnek is segít az operációja miatt.

Sok ideje nincs a pihenésre, és inkább „metime-ot” tart, mintsem aludjon pár órát este, hiszen kiderült, hogy a babája 8-tól éjfélig nélküle is alszik. Ez pedig igen jó hír, és ezzel egyre könnyebbé válhat az élete, de mindig lesznek új kihívások. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

„Hogy vagytok? Te mindig ragyogsz! Tudsz pihenni eleget a kicsi mellett?” – érkezett a kérdés Dórihoz az Instagram oldalán, ahol ismét kérdezz-felelek órát tartott, mialatt folyamatosan válaszolt a kérdésekre.

„Köszönöm a kedveseket szavakat. Tudjátok, ez egy olyan dolog, hogy esténként a „metime” nyer az alvás helyett. Mostanában 8-tól éjfélig nélkülem is alszik a baba, de ilyenkor van időm dolgozni/filmezni/pakolászni otthon, vagy csak egyszerűen görgetni a telefonom, csendben.”

„Szóval nyilvánvalóan nem alszom el 8-kor, hiába nem aludtam át az éjszakát 9 hónapja.” – árulta el Dóri, aki nem panaszkodik, csupán megosztja az érzéseit, a különböző tapasztalatait, amik mások számára is hasznosak lehetnek.

Megint pontokat veszített a Liverpool, a hajrában állt be Szoboszlai

Szoboszlai Dominik a hosszabbításban állt be a West Ham United elleni fordulatos mérkőzésen.

Öt egymást követő vereség után nyert a Paks az NB1-ben

Nem lehet azt mondani, hogy gálázott volna a Paks a Mezőkövesd ellen, mert távolról sem, de megvan a 3 pont, amire egy ideje nem volt példa.