Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,00 Ft
Euró
389,09 Ft
Font
452,18 Ft
Bitcoin
62,610 $

Curtist nagyon lazán, szivarozgatva fotózták Londonban

Curtis élvezi az életet, és időről időre az egyik kedvenc hobbijának, a szivarozásnak hódol, mely Londonban is nagy divat.

Fotó: Curtis (Széki Attila) énekel a Majka & Curtis zenekar koncertjén az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 14-én. MTI/Vasvári Tamás
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis a pályafutása alatt már megélt pár különleges időszakot, és még fog is, hiszen a népszerűsége abszolúte töretlen. A Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában például sokaknak bizonyította, hogy már semmilyen problémái nincsenek, hiába támadják őt.

Meggyőző volt a teljesítménye, amit a nézők rengeteg szavazattal jutalmaztak. Emellett az Instagram oldalát lassan már 340 ezren követik, és rendre magas az aktivitás a bejegyzései alatt, ami ugyancsak beszédes. Soron kívül Orbán Viktor új helyettes államtitkárt nevezett ki

Szintén sokan várják az elmaradt bokszmérkőzését, amire továbbra is nyitott, ugyanakkor a történtek után van egy-két fontos kitétele a pénz kapcsán. Ha már boksz, az sem kizárt, hogy az RTL visszatérő műsorában is feltűnhet, melyben hírességek bokszolnak egymás ellen.

A rapper válogathat az ajánlatok között, köszönhetően a népszerűségének, és ne feledjük, még idén útnak indul a saját zenekarával. Élőben fognak koncertezni, amely egy következő mérföldkő lesz az életében.

Curtis nagy rajongója a szívaklozásnak, nemrég Londonban járt, ahol szintén találhatott magának egy finom darabot. Azok, akik rendszeresen szivaroznak, tudhatják, hogy az milyen nyugalmat tud árasztani magából.

Fontos információk jelentek meg Kína elnökének budapesti látogatása kapcsán

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén is fokozott ellenőrzésre kell számíatani a kínai elnök érkezése miatt.