Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,28 Ft
Euró
384,36 Ft
Font
451,21 Ft
Bitcoin
68,606 $

Tobey Maguire nagyon pozitívan nyilatkozott a Pókemberként való visszatéréséről

Kétségkívül rengetegen látnák szívesen újra Tobey Maguire-t Pókember szerepében, a színész pedig most kijelentette: ha újra felkérnék a szerepre, nem sokat gondolkodna.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Caroline Brehman
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is írtunk, rajongók milliói törnének ki üdvrivalgásban, ha Tobey Maguire visszatérne Pókemberként. A Pókember: Nincs hazaútban pedig meg is történt a csoda, amiről nem gondoltuk volna, hogy az alkotók tényleg meglépik: összeverbuválták ugyanis az összes Pókembert, így Tobey Maguire, Andrew Garfield és Tom Holland Pókembere együttes erővel vette fel a harcot az ellenfelekkel.

A film meglepetése óta pedig rengetegen találgatják, hogy a páros vajon újra visszatérhet-e az MCU valamelyik multiverzumos filmjében, például az MCU 6. fázisának részeként várhatóan 2025-ben érkező Bosszúállók: Titkos háborúban; Maguire pedig az eddigi legerősebb célzást tette arra vonatkozóan, hogy több mint boldog lenne, ha visszatérhetnek Peter Parker szerepében. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Tobey Maguire volt az első színész, aki megformálta Pókembert a filmvásznon, még 2002-ben, Sam Raimi Marvel-filmtrilógiájának részeként. A rajongók pedig már az utolsó, 2007-es Raimi-féle Pókember óta várják, hogy újra Maguire-t láthassák az ikonikus, barátságos hálószövő szerepében.

A hamarosan megjelenő Spider-Man: No Way Home: The Official Movie Special című könyv egyik részletében Maguire a franchise-ba való újabb lehetséges visszatérésről nyilatkozott:

„Imádom ezeket a filmeket, és imádom az összes különböző sorozatot. Ha ezek a srácok felhívnának, és azt kérdeznék: ‘Eljönnél ma este, hogy együtt lógjunk és hülyéskedjünk?’ vagy ‘Eljönnél, hogy megcsináld ezt a filmet, vagy felolvasnál egy jelenetet, vagy megcsinálnál egy Pókemberes dolgot?’, akkor az egy ‘igen! lenne!’. Mert miért ne akarnék részt venni benne?”

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.