Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Csak a labdarúgástól vonult vissza Gareth Bale

A walesi válogatott csapatkapitánya januárban jelentette be visszavonulását, most új sportágban találkozhatunk vele.

Cardiff, 2023. január 9. A 2022. március 24-i képen Gareth Bale walesi csapatkapitány kapura lõ a labdarúgó világbajnoki selejtezõ Wales-Ausztria mérkõzésen Cardiffban. A 33 éves, ötszörös Bajnokok Ligája-gyõztes támadó 2023. január 9-én bejelentette visszavonulását a profi labdarúgástól. MTI/AP/Matt Dunham
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Akik régóta követik Gareth Bale pályafutását, azok számára nem lehet túl nagy meglepetés, hogy a walesi labdarúgó évek óta lelkes golfozó. Most úgy tűnik, hogy profi szintre lép, és elindul egy komoly versenyen is.

Bale ugyanis megerősítette, hogy februárban részt vesz egy kaliforniai PGA Tour megmérettetésen, ahol rangos ellenfelek várják, amit jól jelez a 9 millió dolláros összdíjazás is – írja a Mirror. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

A T&T Pebble Beach Pro-Am nevet viselő versenyen 156 profi golfozó indul, a legnagyobb névnek talán a US Open-győztes Matt Fitzpatrick, valamint Jordan Spieth és Luke Donald számítanak.

A profik mellett amatőrök is indulnak, a kaliforniai hírességek közül ott lesz a gyepen Bill Murray és Jason Bateman, valamint Macklemore is. A szervezők pedig több ezer látogatót várnak a Pebble Beachre.

Bale még 2020-ban nyilatkozott a golf iránti rajongásáról: „A labdarúgás az első számú sportágam. Azért fizetnek, hogy ezt csináljam, és mindig a legjobbamat adom. A golf egy hobbi, mint ahogy mindenki másnak, nekem is van hobbim.”

Az egykori labdarúgó régebben egy válogatott mérkőzést követően egy walesi zászlóval ünnepelt, melyen a „Wales. Golf. Madrid.” felirat volt olvasható, ami akkor eléggé felbőszítette a Real Madrid drukkereit.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.

Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A Bayern München látja vendégül a Real Madridot a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén kedd este.