Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Rendkívüli közleményt adott ki a Magyar Vízilabda Szövetség az FTC helyzete után

A Ferencvárosi Torna Club egy rendkívüli közleményt adott ki, miután kiderült, hogy négy vízilabdás játékos is pozitív koronavírus-tesztet produkált, aminek most nagyobb következményei vannak

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A Ferencvárosi Torna Club helyzete után a Magyar Vízilabda Szövetség egy rendkívüli közleményt adott ki, miután kiderült, hogy négy vízilabdás játékos is pozitív koronavírus-tesztet produkált, aminek most nagyobb következményei vannak.

„A Ferencvárosi Torna Club hivatalosan tájékoztatta a Magyar Vízilabda Szövetséget, hogy a BENU Magyar Kupában érintett csapatuknál a szerda reggeli koronavírus-tesztelés során négy játékos pozitív Covid-19 mintát produkált.” – állt a waterpolo.hu hivatalos közleményében. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Miután négy játékos is megfertőződött, az illetékeseknek mérlegelniük kellett, és azt a fájdalmas döntést hozták, hogy a BENU Férfi Magyar Kupa mérkőzéseinek további lebonyolítását elhalasztják. Szerintük ez volt az egyetlen helyes döntés.

A megvásárolt jegyek a terveik szerint a későbbi eseményre beválthatóak lesznek, valamint igény esetén azok visszaválthatóak. „Igyekszünk mihamarabb további tájékoztatást adni.” – tette hozzá a Magyar Vízilabda Szövetség.

Alább Vári Attila hivatalos nyilatkozatát, bejelentést láthatjuk, középpontba helyezvén a BENU Magyar Kupa döntő napjának halasztását.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/szornyu-vonatbaleset-tortent-skociaban-rendkivul-sulyos-az-eset/

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.