Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

Az Arsenal edzője nem hajlandó foglalkozni a bajnoki címmel

Mikel Arteta még csak nyilatkozni sem szeretett volna arról, hogy ők a Premier League favoritjai.

...svg content...London, 2020. február 27. Mikel Arteta, az Arsenal vezetõezõje a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntõjébe jutásért játszott Arsenal - Olimpiakosz visszavágó mérkõzésen a londoni Emirates stadionban 2020. február 27-én. MTI/EPA/Will Oliver
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Hátrányból fordított legutóbbi bajnokiján az Arsenal, a Manchester United ellen aratott, 3-2-es győzelem pedig azt jelenti, hogy a Manchester City még úgy is csaknem 5 pont távolságra van az Ágyúsoktól, hogy egy meccsel többet játszottak.

Az Arsenal edzőjét, Mikel Artetát már most arról faggatják, mit gondol arról, hogy csapata egyértelmű favorittá lépett elő a bajnoki címet illetően. Ám ahogy ez ilyenkor lenni szokott, a menedzser meglehetősen visszafogottan fogalmazott. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

„Nagyon jól ismerem a csapatomat. Tudom, hogy hol vagyunk, és tudom, hogy hol akarunk lenni, de ettől még messze vagyunk. Ismerem a többi csapat szintjét, különösen egy olyanét, amelyik az elmúlt öt-hat évben mindent megnyert, és mi még nem tartunk ott” – utalva a City-re.

Arteta ennek ellenére rendkívülinek nevezte a szezon első felében mutatott teljesítményüket, joggal, hiszen az Arsenal 19 bajnokijából mindössze egyet vesztett el, épp a Manchester United ellen, még tavaly ősszel – írja a 90min.com.

„Még mindig sok olyan dolog van, amiben sokkal jobbak lehetünk, támadásban és védekezésben, az átlövésekben, a felállásokban. Az a célunk, hogy ezeken javítsunk” – tette hozzá Arteta.

Az Arsenal utoljára 2004-ben ünnepelhetett bajnoki címet, akkor veretlenül hozták le a szezont. Utoljára 2016-ban sikerült a második helyen végezniük, azóta az 5-8. pozíciók jutottak az Ágyúsoknak.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.