Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,94 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,06 Ft
Bitcoin
59,250 $

Holdújévi lövöldözés: házkutatást tartanak a feltételezett elkövető otthonában

A Los Angeles megyei seriff hivatal közlése szerint megkapták a házkutatási parancsot.

Fotó: MTI/AP/Vincent Thian
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A CNN jelentése szerint a Los Angeles megyei seriff hivatal bejelentette, hogy megkapták a házkutatási parancsot, így átkutatják annak a férfinak az otthonát, akit a szombat esti, halálos kimenetelű lövöldözéssel gyanúsítanak.

A tömeggyilkosságban legkevesebb 10 ember vesztette életét, s legalább ugyanennyien megsérültek. A gyanúsítottat a 72 éves Huu Can Tran néven azonosították, ám felelősségre vonása ellehetetlenült, miután vasárnap egy teherautóban holtan találták meg. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

A férfi patthelyzetbe került a rendőrséggel a kaliforniai Torrance-ben, majd önkezével vetett véget életének. Alan Reyes, a hemeti rendőrség sajtószóvivője megosztotta, Tran a kaliforniai Hemet West The Lakes elnevezésű idősek közösségében lakott.

Reyes hozzátette, a rendőrség is tisztában van azzal, hogy ez egy rendkívül érzékeny és még mindig folyamatban lévő nyomozás, hozzátéve, hogy minden további információt a Los Angeles megyei seriffhivatal fog nyilvánosságra hozni az ügyben.