Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,009 $

Igazi luxusban pihenhetett Molnár Nini a hétvégén

Különleges csajos hétvégében volt része Molnár Nininek, aki hozta a stílust, és elegánsan jelent meg a szálláshelyen.

Fotó: Instagram/Molnár Nini
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Molnár Nini élete nyilván más, mint sokan másoké, ami miatt irigykednek is rá. Ehhez az évek alatt már hozzászokhatott, különösen azóta, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában szerepelt, aminek ideje alatt rengetegen megismerhették.

Korábban is ismert volt, de az RTL műsora még nagyobb ismertséget adott számára. Ez a követők számából is látszik, már több mint 81 ezren vannak, akik úgy döntöttek, hogy követik őt az Instagramon. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Nini számára a divat sokkal fontosabb, mint a többségnek, ami érthető, hiszen ez az élete, a munkája. Amikor valakinek a karrierjét veszi körbe a divat, arra teljesen másképpen, sokkal mélyebben tekint.

Ez normális, és közben Nini is egyre többet tanul a divatról. Mivel a divat világa állandóan változik, és mindig van benne újdonság, az sosem válik unalmassá, és természetesen Nini is ennek megfelelően alakítja a ruhatárát.

Legutóbb egy luxushelyen pihenhetett, ahol fenségesen érezhette magát. Gyakorlatilag minden a rendelkezésére állhatott, amire csak szüksége lehetett, kezdve a szaunával és a medencével, valamint a finom ételekkel.

Még több bulvár: Kocsis Alexandra tüzes formáját nők ezrei tapsolhatják meg

2023-ban több mint 120 ezer hamis termékre csapott le a NAV

A vámellenőrzésekkel több mint 120 ezer hamis termék bejutását akadályozták meg a NAV pénzügyőrei.

6,5-ös erősségű földrengés rázta meg Japánt

A japán Bonin-szigeteket rázta meg egy erősebb földrengés, amiről az Egyesült Államok Geológiai Szolgálat, az USGS is beszámolt.