Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,804 $

Sofia Vergara szépsége egyszerűen páratlan

Sofia Vergara egy olyan színésznő, akiért a nők is rajonganak, és nincsenek kevesen, ami az ő esetében nem meglepő, mert valóban egy nagyon különleges karakterről beszélünk.

Fotó: Instagram/Sofia Vergara
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szeretjük a különleges karaktereket, mert jó hatással tudnak lenni az emberekre, akár egyetlen egy posztjukkal képesek mindezt elérni. Azok a hírességek pedig még inkább értékesek, akik magukat adják.

Sajnos sokan a magánéletükben is szerepben maradnak, és időről időre érdekes dolgok derülnek ki róluk. Mások pedig ugyanazt adják, amik valójában odabent, így abszolúte hitelesek az emberek szemében. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Sofia Vergara is közéjük tartozik, aki ünnepelt sztárnak mondhatja magát, és már több mint 28,1 millióan követik. Ezek igen erős számok, ráadásul csak az Instagram oldaláról beszélünk, ahol igyekszik aktívnak lenni.

Az 50 éves kolumbiai születésű színésznő nem kevés évet tagadhatna le a korából, és így ez az ő esetében valóban csak egy szám, nem több. Nagyon régóta aktív a szakmában, milliók imádják a karakterét, a személyiségét, a színészi játékát, és a humorát.

Mi pedig a stílusát is nagyon kedveljük, rendkívül elegáns és csinos, hozza a világsztárokkal szemben támasztott követelményeket. Ezúttal különleges ékszerek kíséretében jelent meg, amik kifejezik azt a luxust, amiben a világsztárok élhetnek.

Még több bulvár: Nyári Dia örömhírt közölt vasárnap

Ultranagy felbontású agyi térkép segíthet megérteni az emberi öntudat rejtélyeit

A kutatók legfőbb célja az emberi tudatosságot lehetővé tevő mechanizmusok jobb megértése, valamint a kómában és vegetatív állapotban lévő emberek kezelésének fejlesztése.

A nagybefektetőkkel való küzdelmek ellenére hatalmas nyereségről számolt be a Shell

Miközben az óriásvállalat a nagybefektetőkkel küzd az éghajlati kötelezettségvállalásokért, meglepő módon képes volt növelni nyereségét, ráadásul nem is kis mértékben.