Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,424 $

Real Madrid-legenda csatlakozhat Ronaldo mellé az Al-Nassr-nál

Könnyen lehet, hogy Cristiano Ronaldo hamarosan újabb és újabb ismerős arcokkal veheti körbe magát az új klubjánál, az Al-Nassr-nál.

Fotó: EPA/STR
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A portugál aranylabdás komoly meglepetést okozott azzal, hogy aláírt a szaúd-arábiai klubhoz, amivel egyúttal biztossá vált, hogy elhagyja Európát és talán már soha nem fog a Bajnokok Ligájában játszani.

Cserébe évi 200 millió eurót kereshet, és olyan fényűző életet élhet Szaúd-Arábiában a családjával, mint ezelőtt soha. Az Al-Nassr jelentős mennyiségű anyagi forrással rendelkezik, és már nem egy világsztár neve vetődött fel Ronaldo mellett. Soron kívül Négy csecsemőt találtak egy fagyasztóban, mégsem emelnek vádat az anya ellen

Többek között Hazardot és Ramost is megpróbálják leigazolni, akik szintén a pályafutásuk vége felé tarthatnak. Újabban pedig a 34 esztendős, szintén egykori Real Madrid-játékos Marcelo neve került bele a kalapba.

Marcelo ismét Ronaldo csapattársa lehet

A Fichajes a brazil UOL Esporte-ra hivatkozva azt írja, a klub érdekelt a legendás brazil védő leigazolásában, akár már a téli átigazolási időszakban. A brazil balhátvéd szerződése rövidesen lejár az Olympiakosznál, és a görögök a gyenge teljesítménye miatt már fontolgatják, hogy felbontják a szerződését.

Marcelo a tíz lejátszott mérkőzésén összesen három gólt szerzett. Sokat nincs a pályán, és hasonló helyzetben érezheti magát, mint az utolsó madridos időszakában, noha azelőtt kihagyhatatlan tagja volt a kezdőnek.

A hírek szerint a görögök nem érzik úgy, hogy Marcelo nagyban hozzájárulna a csapat játékához, így akár idő előtt megválnának tőle. Ronaldo nagyon jóban van a brazillal, barátokká váltak az évek alatt, ami aláírást is érhet a szaúd-arábiai klub számára.

Úgy tartják, az üzlet megkötésében Ronaldo lenne az egyik kulcs, és hajlandó lenne meggyőzni Marcelo-t, hogy tegye át a székhelyét Szaúd-Arábiába. Ha sikerrel járnak, azzal újabb világsztárokat igazolhatnak le Ronaldo mellé, aki így még jobban, otthonosabban érezhetné magát a pályán.