Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,64 Ft
Euró
388,88 Ft
Font
452,11 Ft
Bitcoin
62,965 $

Berki Mazsi megmutatta az új körmeit Zanzibáron

Egyszerűen odavan értük, maximálisan elégedett a munkával, és a színek tökéletesen mennek a környezethez.

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi nagyon közel jár egy újabb közösségi médiás mérföldkőhöz, ugyanis 249 ezer követője van az Instagramon. Rendkívül kevés hiányzik neki a 250 ezerhez, amivel szintet léphet a platformon.

Valószínűleg később a 300 ezer is meglesz neki, bár ez függ attól is, hogy mennyit szerepel a bulvármédiában, miket posztol magáról, illetve lesznek-e nagyobb televíziós szereplései, interjúi, és így tovább. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A számok hamar megugranak, ha valaki középpontban van, és sokat szerepel a médiában és a televízióban. Ugyanakkor mindezt nem várhatjuk el automatikusan, mert Mazsi az elmúlt egy évben meghozott pár fontos döntést.

Az egyik legfontosabb, hogy sokkal kevesebbet beszél a magánéletéről, mondhatni szinte semmit. Ezzel meghúzott egy éles határvonalat, ami által lehetséges, hogy nem fognak róla annyit beszélni, nyugodtabb életet élhet.

Zanzibáron minden más, festői környezetben pihenhet a gyermekével, bár így is eljuthatnak hozzá a róla szóló hírek. Ezekre egyelőre nem reagált, inkább annak örül, hogy milyen remek munkát végeztek a körmeivel.

Még több bulvár: Ilyen szexin táncol és mozog Shakira (videó)

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.