Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Eddig nem látott felvételeken az óriási bejrúti robbanás: az egyik legsokkolóbb

A Sky News újabb felvételeket közölt a bejrúti robbanásról, ami sok halálos áldozatot követelt, de még mindig vannak, akik a romok alatt feküdnek.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő
TÉMÁK

A Sky News újabb felvételeket közölt a bejrúti robbanásról, ami sok halálos áldozatot követelt, de még mindig vannak, akik a romok alatt feküdnek.

Több mint 1 hét telt el a bejrúti robbanás óta, de a helyzet változatlan. Még mindig sok az eltűnt, akik nagy valószínűséggel már nem élnek. Tekintve, hogy mennyi időt telt el, és mekkora volt a detonáció ereje, a családok reményei szép lassan szertefoszlanak. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Szívszorító történetek látnak napvilágot arról, hogy a családok milyen módon és körülmények között vesztették el a szeretteiket. Egyik pillanatról a másikra találták magukat egy olyan helyzetben, ahonnan nehéz kijutni..

A lökéshullám nem válogatott az áldozatok között, így sok fiatal is elhunyt a tragédiában, akik már soha nem térhetnek haza. A családok közül sokan mindenüket elvesztették, beleértve az otthonukat is, amik a másodperc tört része alatt váltak lakhatatlanná.

Még mindig zajlanak a kutatások, de továbbra sem találtak túlélőket, a halálos áldozatok száma pedig csak egyre nő. A bontások és a hivatalos vizsgálatok is folyamatban vannak, és valószínűleg hosszú heteknek kell eltelnie ahhoz, hogy kiderüljön az igazság.

A kormány fejet hajtott a tüntető nép akarata előtt, így most az új vezetőkön a sor, hogy segítséget nyújtsanak és megoldást találjanak a helyiek problémájára, ami nem lesz könnyű a gazdasági válság és a munkanélküliség viharában.

A Sky News újabb videós anyagot tett elérhetővé. A helyi kórház felvételei hátborzongatóak, már a külső kamerakép is, amin keresztül jól látható, ahogy a lökéshullám milyen pusztítást végez maga körül, még a magasabb házakban is.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/koronavirus-keszulhetunk-a-tovabbi-szigoritasokra/

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.