Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Balhé a buszon a X. kerületben: a dühös nő megütötte az ellenőrt, keresik a rendőrök

A kőbányai rendőrök már keresik azt a nőt, aki nemrég megtagadta a jegye átadását az ellenőrnek, akit megütött, majd elmenekült.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

A kőbányai rendőrök már keresik azt a nőt, aki nemrég megtagadta a jegye átadását az ellenőrnek, akit megütött, majd elmenekült.

A police.hu egy újabb furcsa esetről számolt be, melynek egyik főszereplője a videóban látható nő, akit már keresnek a helyi rendőrök. A hivatalos tájékoztatás és a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az érintett nő még július 7-én 13 óra 55 perc körüli időben Budapest X. kerületében a 99-es buszon utazott. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az utazás ideje alatt a Budapesti Közlekedési Központ ellenőrei kérték a jegyét vagy a bérletét. A nő reakciója azonban erre az volt, hogy mellkason ütötte az egyik ellenőrt, majd a tette után egyszerűen leugrott a buszról.

Mint az a biztonsági kamerás felvételen is látszik, a nő még a jármű oldalát is megrugdosta, újra felszállt a 99-es járatra, és végül elhagyta a helyszínt, anélkül hogy felelősségre tudták volna vonni a cselekedeteiért.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.” – áll a police.hu hivatalos közleményében.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=RHWqdE4rZ1E&feature=emb_title

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/125-ember-is-erintett-lehet-egy-pilisborosjenoi-koronavirus-fertozesben/

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.