Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,11 Ft
Euró
388,72 Ft
Font
453,82 Ft
Bitcoin
60,594 $

Videón a Liverpool hatalmas gólja, ami továbbjutást ért az FA Cup-ban

Mindössze egy gól esett a Wolverhampton Wanderers-Liverpool kupatalálkozón, de arra mindig emlékezni fog a gólszerző.

Fotó: EPA/Tim Keeton
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool tavaly akár minden kiírást megnyerhetett volna, nem sok hiányzott hozzá. Ehhez képest idén már az is nagy siker lenne a legendás csapatnak, ha megszereznék az egyik Bajnokok Ligája indulást érő helyet a Premier League-ban.

Tekintve a formájukat, rettentő nehéz dolguk lesz, és már nem az ő kezükben van az irányítás. Klopp kapcsán pedig egyre többet hallani arról, hogy távozhat, bár ezt legutóbb tagadta, elmondása szerint nem tervez csapatot váltani. Soron kívül Nem volt valós az érdi fiatal terrortámadással való fenyegetőzése, csak a nézettségért csinálta

Más a helyzet, ha a vezetőség megkéri erre, de ez továbbra sem történt meg. Nyáron várhatóan nagy lesz a mozgolódás a csapat körül, mert eljött az idő, hogy Klopp ismét teljesen átalakítsa a néhol kiöregedett keretet.

Legutóbb az FA Cup-b an léptek pályára a Wolverhampton Wanderers ellen, idegenben. Nem voltak a legjobbak az előjelek, de végül továbbjutott a sztárcsapat, még ha csak egy gól is született a meccsen.

Szerencséjükre az az egy gól az ő nevük mellé került, ráadásul az az elmúlt hetek egyik legszebb találata volt. Elliott kiválóan vette észre, hogy a kapus kicsit kijjebb áll, majd hatalmas gólt akasztott a hazaiak hálójába a 13. percben.