Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,48 Ft
Euró
386,74 Ft
Font
451,63 Ft
Bitcoin
66,561 $

Jeremy Rennert hazaengedték a kórházból

A színész több mint két hét után hazamehetett a kórházból, erről pedig közösségi oldalán tájékoztatta rajongóit.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A súlyos hókotró-balesetet szenvedett Jeremy Renner a Twitteren jelentette be, hogy több mint két hét után elhagyhatta a kórházat, jelenleg pedig már otthonában lábadozik.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Marvel Sólyomszemét alakító színész már szilveszter napja óta kórházban volt, miután nevadai birtokán a felhajtóról el akarta takarítani a havat, ám hókotrója ellene fordult, ő pedig nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

Hosszas kórházi tartózkodása alatt Renner két műtéten is átesett, s sokáig az intenzív osztályon kezelték. A CNN által szemlézett 911-es híváslista szerint Renner „teljesen összezúzódott egy nagy hókotró alatt” és „rendkívüli légzési nehézségekkel” küzdött.

A továbbiakban az is szerepel, hogy „a mellkasának jobb oldala összeesett, a felsőtestét összezúzta”. Darin Balaam Washoe megyei seriff korábban arról számolt be, hogy Renner hókotrója akkor kezdett el gurulni, amikor Renner épp nem ült benne.

Oltásellenes szülők perelnek gyermekorvosokat Magyarországon

Riasztó mértékű az oltásellenes lobbi térhódítása Magyarországon.