18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Mészárlás az USA-ban: egy 6 hónapos csecsemőt is fejbe lőttek

Valószínűleg egy célzott támadásról van szó az egyik drogkartell részéről, akik egy 6 hónapos csecsemővel és tinédzser édesanyjával is végeztek.

Fotó: Illusztráció/Unsplash/Toxic Player
Észak-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

A mészárlást valószínűleg egy drogkartell hajtotta végre hajnali fél négy körül három szomszédos lakóházban és azok környékén a Visalia melletti Goshen településen. A hatóságok közölték, két gyanúsítottat keresnek, és a gyilkosságok összefüggésben állhattak az egyik házban végrehajtott házkutatással még a múlt hétről.

A házkutatás során letartóztatás is történt, és fegyvereket, marihuánát, illetve metamfetamint foglaltak le. A helyi seriff a The Times kérdésére azt mondta, szerinte az ügy kifejezetten a kartellhez kapcsolódik,

„Ez nem egy átlagos, alacsony szintű bandatag volt.” A Los Angeles Times összesen hat halottról számolt be, köztük egy 6 hónapos csecsemővel, a tinédzser édesanyjával és egy idős nővel. A hatóságok egyelőre nem tették közzé az összes áldozat nevét vagy az életkorukat, de azt mondták, úgy tűnik, néhányan családtagok voltak.

A csecsemőt is fejbe lőtték a gyilkosok

A jelentés szerint többeket fejbe lőttek, köztük a csecsemőt is. A csecsemőt 17 éves édesanyja karjaiban találták meg a házak előtti árokban. Mindkettejük fején lőtt sebek voltak, ami arra utalhat, hogy gyakorlatilag kivégezték őket.

A harmadik női áldozat egy idős nő, akire az egyik házban találtak rá az ágyban feküdve. Az idős nő szintén fejlövést kapott, neki sem lehetett esélye arra, hogy túlélje a támadást, ami gyors és kegyetlen lehetett.

A rendőrség úgy sejti, a nővel álmában végezhettek, valószínűleg nem szenvedett. Három férfi is életét vesztette a támadásban, egyikük még élt, amikor kiérkeztek hozzá az egységek, és ugyan újraélesztették, majd kórházba szállították, ő is belehalt a sérüléseibe.

Profi gyilkosok végezhettek az áldozatokkal

Egyelőre az sem világos, hogy az elmúlt héten végrehajtott házkutatás során letartóztatott férfi egyike volt az áldozatoknak, ehhez DNS-vizsgálatra van szükség, mert az egyik áldozat arcán roncsolódások keletkeztek a fegyverek miatt.

Két nő pedig úgy élte túl a támadást, hogy egy lakókocsiban rejtőztek el, épp a birtokon tartózkodtak, amikor a biztonsági kamerákon keresztül látták a behatolókat közeledni. Úgy tűnt, hogy a tizenéves anya megpróbált elmenekülni, amikor megölték a gyermekével együtt.

A nyomozók nem közölték a gyanúsítottak nevét, és személyleírást sem adtak róluk, de azt mondták, hogy a gyilkosságok módja és gyorsasága tapasztalt gyilkosokra utal. „Ha kifejezetten mindenkit fejbe lőnek, akkor tudják, mit csinálnak… és kényelmesen érzik magukat abban, amit csinálnak.” – tette hozzá a seriff.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.