Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,70 Ft
Euró
390,65 Ft
Font
457,36 Ft
Bitcoin
61,981 $

Különleges ruhában mutatta meg aktuális formáját Victoria Beckham

Victoria Beckham formája gyakorlatilag hosszú évek óta változatlan, amiért egyesek támadják, mások pedig imádják.

Fotó: David Beckham visszavonult angol válogatott labdarúgó a feleségével, Victoria Beckham divattervezővel és Brooklyn fiukkal a GQ Magazin Év férfija díjainak kiosztóján Londonban 2019. szeptember 3-án. A GQ férfi magazin a kiemelkedő színészek, zenészek, sportolók, üzletemberek és televíziós személyiségek tevékenységét ismeri el a díjjal. MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Trendivé vált bántani a nőket azért, mert valaki jól érzi magát a bőrében. Egyesek szerint valaki már „túl vékony”, míg másnak azt tanácsolják, fogyjon le. Mindezt sokan rendkívül bántó stílusban teszik meg, kihasználván az arctalanságot és a névtelenséget.

Nem is gondolnak bele, hogy ez mekkora frusztrációt okozhat valakinek, és soha nem tudhatjuk, hogy mi van egy forma mögött. Lehetséges, hogy az illető, legyen az sztár vagy átlagember, épp beteg, lelki gondjai vannak, és sorolhatnánk. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Ha pedig valaki az aktuális formájában érzi magát boldognak, akkor azt tiszteletben kell tartani. A hírességek vannak kitéve a legtöbb támadásnak, és nehéz elviselni ezeket a kommenteket, akár csak egyet is.

Victoria Beckham több könyvet is írhatna arról, hogy milyen módon ítélkeztek már róla, akár a megjelenése kapcsán. Emellett a genetikát se zárjuk ki a körből, mert valaki alapból vékonyabb típus, nem ezt választotta.

David Beckham felesége egy csinos nő, aki magabiztos a testében, és láthatóan jól érzi magát. Az alább látható ruha is abszolúte a stílusa, ami már a színével felhívja magára a figyelmet, és nagy sikert is aratott.

Még több bulvár: Egy egész vidámparkot kibéreltek Cristiano Ronaldo családjának? (fotók)

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Karddal hadonászó férfit tartóztattak le Londonban

Egy karddal hadonászó férfit tartóztattak le a londoni rendőrök, nem sokkal azután, hogy késelősről kaptak bejelentést.

Újszülött kislányt hagytak a Heim Pál kórháznál

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátorában találtak rá az újszülött kislányra.