Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Majka felesége elárulta, milyen személyiség a kisebbik fiúk

A kis Olivér már most nagyon vagány, látni rajta a határozottságot, az önbizalmat, és rendkívül jól érezte magát a Vigyázat, gyerekkel vagyok! 2022-es évadában.

Fotó: Instagram/Majoros Hajnalka
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Majka és Hajni tudatosan tervezte, hogy szülők lesznek, tervezettek voltak a fiaik, akiket mindennél jobban szeretnek. Mindkét fiú rendkívül aktív, nem kell őket félteni, ha sportról, játékról, vagy egy kis csíntevésről van szó.

Majoros Hajni a kisebbik fiával is szerepelt a műsorban, melynek kapcsán Olivér elárulta, nagyon sokszor visszanézte azt az adást, amiben a testvére versengett. Nem is volt kérdés, hogy ő is szeretett volna a műsorban szerepelni, ami most megadatott. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A kisfiú Újpest mezben toppant be, és ez nem okozhat nagy meglepetést, mivel az édesapja hatalmas rajongója a legendás budapesti csapatnak, illetve a testvére igazolt játékosként játszik a fiatalok között a klub színeiben.

Azt is megtudhattuk, hogy Olivér is szereti az Újpestet, ugyanúgy edzésekre jár, együtt futballozik a kortársaival. „Ezt a műsort is azért vállaltam el, mert a fiam szeretett volna szerepelni. Előre leszögezem.” – reagált humorosan Hajni.

A büszke édesanya azt mondta, a 6 éves Olivérnek még bontakozóban vannak a szárnyai, így még engedik őt, majd meglátják, hol kell egy kicsit visszahúzni. Ördög Nóri arra is kíváncsi volt, mennyire „vadulós” gyerek Olivér, kell-e visszafogni kicsit. „Nem kicsit.” – jött a gyors válasz Hajnitól, aki szerint meglehet, hogy a kisebbik fiúk túltesz a bátyján.

Még több bulvár: Majoros Hajni könnyes szemekkel beszélt a meghatottságtól

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.