Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,17 Ft
Euró
385,36 Ft
Font
448,44 Ft
Bitcoin
61,747 $

Kamionnal ütközött egy busz Szenegálban, legkevesebb 19 ember életét vesztette

A tragikus baleset mindössze nyolc nappal azután történt, hogy egy másik balesetben 40 ember életét vesztette, s mintegy 100 ember megsérült.

...svg content...Fotó: MTI/AP/Elimane A kép illusztráció.
Afrika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Al Jazeera jelentése szerint legkevesebb 19 ember életét vesztette, és 24 megsérült Szenegál északi részén, miután egy busz összeütközött egy kamionnal.

Papa Ange Michel Diatta, a nemzeti tűzoltóság ezredese megosztotta, a baleset hétfőn kora reggel történt a Louga régióban található Sakal közelében. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Az állami Le Soleil hírügynökség jelentése szerint a busz a 2-es számú országúton ütközött össze egy teherautóval, miután megpróbált kikerülni egy állatot, mely átszaladt az úton. A sérülteket egy közeli kórházba szállították.

A tragikus baleset mindössze nyolc nappal azután történt, hogy két busz összeütközött Kaffrine régióban, melynek következtében 40 ember életét vesztette, s több mint 100 megsérült.

A kormány a tragikus balesetet követően bejelentette, hogy betiltja az éjszakai buszjáratokat, ezzel együtt pedig a használt gumiabroncsok importját is betiltották, továbbá 90 km/órára korlátozták az áru- és személyszállító járművek maximális sebességét.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.