Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

A rendőrgyilkos védőügyvédje előadta védence verzióját a gyilkosságról

Noha a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján kétségtelen szörnyű tette, azóta pedig beismerő vallomást is tett, a rendőrgyilkos védőügyvédje most előadta védence verzióját a történtekről.

...svg content...Fotó: MTI/Lakatos Péter
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

A gyanúsított ügyvédje, Mikófalvi Ádám az M1 Híradójának nyilatkozva osztotta meg, hogy Sz. Szilárd letartóztatását a Budai Központi Kerületi Bíróság 30 napra elrendelte.

Hozzátette, a gyanúsított egészségügyi állapotára való tekintettel az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben rendelte el a letartóztatás végrehajtását, melynek tárgyában tartott ülésen vallomást is tett. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az ügyvéd kijelentette, védence „aggasztó, nyöszörgő hangokat hallott a felette lakó idős hölgy lakásából kiszűrődni”, emiatt döntött úgy, hogy betöri az idős nő lakásának ajtaját.

A védő szerint Sz. Szilárd korábban a kést is ezért vette magához, hogy „esetlegesen meg tudja védeni” az idős hölgyet. Mikófalvi Ádám elmondása szerint a gyanúsított később önként adta át a kést a kiérkező rendőröknek. Végezetül hozzátette:

„Az események pontos feltárása, a szakértői vélemények bevárása, többek között védencem elmeorvosi szakértői véleményének bevárása, és így a cselekmény pontos jogi minősítésének meghatározása képezi az eljárás további feladatait.”

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.

Szentkirályi Alexandra Gyurcsány odaszólása miatt lépett be a Fideszbe

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök odaszólása miatt lépett be a pártba Szentkirályi Alexandra, aki azóta kormányszóvivő is volt.