Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

41 milliárd forintnak megfelelő összeget fizetett a Chelsea Mykhailo Mudrykért

A 22 éves ukrán tehetség a Shakhtar Donyecktől érkezik a Premier League-be.

...svg content...MTI/EPA/Vince Mignott
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mudryk komoly fogás a Chelsea-nek, annak fényében meg pláne, hogy a szélső korábban azt nyilatkozta, hogy leginkább a bajnokságot jelenleg vezető Arsenal csapatában tudná elképzelni a jövőjét.

A hírek szerint még a héten is tárgyaltak az Ágyúsokkal a játékos képviselői, a Chelsea azonban úgy tűnik, jobban akarta Mudrykot, akiért a korábban becsült piaci árának legalább a dupláját fizették a londoniak. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Az ukrán válogatott játékos már meg is érkezett az angol fővárosba, hogy elvégezzék rajta az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokat, sőt, a csapat Crystal Palace elleni hazai mérkőzésén már be is mutatták. Mudryk kontraktusa egészen 2031-ig szól – írja a Sky Sports.

„Ez egy hatalmas klub, egy fantasztikus bajnokságban, és ez egy nagyon vonzó lehetőség volt számomra. Izgatottan várom, hogy Graham Potter és stábja alatt dolgozhassak és tanulhassak” – mondta a Chelsea új szerzeménye.

Todd Boehly, a Chelsea elnöke és Behdad Eghbali társtulajdonos is örömmel üdvözölte Mudrykot, akiről úgy gondolják, hogy nagy tehetség, és az elkövetkezendő években fontos láncszeme lehet a csapatnak. Mudryk a Chelsea ötödik új játékosa a téli átigazolási időszakban, Joao Felix, Benoit Badiashile, David Datro Fofana és Andrey Santos érkezése után.