Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,95 Ft
Euró
390,85 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
60,459 $

Nemazalány miniszoknyában és hosszú csizmában szexibb, mint valaha

Egy szett, amit egyenesen imádhatott a fiatal énekesnő, aki sportosan és elegánsan is nagyon szexi tud lenni.

Fotó: Instagram/Nemazalány
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemazalány az egyik legismertebb énekesnő Magyarországon, és maximálisan megérdemelten, hiszen eleget bizonyított. A YouTube számára is megadta a kiugrási lehetőséget, amivel végül élni tudott.

Sokan nem élnek ezzel a nagy lehetőséggel, főként amiatt, mert nem elég tehetségesek hozzá. Fanniban viszont minden megvan ahhoz, hogy sztár legyen, és az évek alatt egy remek brandet épített fel. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Ezzel együtt visszahúzódó, nem láthatjuk sok eseményen, de amikor koncertezik, akkor pláne odateszi magát. A megjelenése szintén sokat hozzáad az előadásaihoz, a közönség pedig imádja őt.

Az Ázsia Expressz harmadik évadának győztese az Instagramon is rendkívül népszerű, már 312 ezer követő felett jár. Rendre sok ezer like érkezik a posztjaira, amik hozzá hasonlóan nagy népszerűségnek örvendenek.

Ezúttal egy 2022-es szettet mutatott meg, amit nagyon szeretett. „Ez a szett milyen vagány volt már.” – írta a posztjában Fanni, aki mindig nagyon egyedi és látványos módon öltözködik, ha eseményre hivatalos.

Még több bulvár: Keleti Andrea extra és vonzó megjelenése