Clouds
21 Budapest
Dollár
363,77 Ft
Euró
391,50 Ft
Font
439,84 Ft
Bitcoin
23,342 $

Keleti Andrea extra és vonzó megjelenése

Fotó: Instagram/Keleti Andrea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mint mindig Keleti Andrea csinos, vonzó és elegáns, természetesen ez a frizurájára is igaz, ami már legendásnak mondható.

Keleti Andrea az egyik legismertebb nő Magyarországon, gyakorlatilag mindenki ismeri a nevét és sokan ismerhetik fel, amikor kilép a házából. Az évek alatt rengeteg követőre tett szert, akik kíváncsian várják az új posztjait.

Soron kívül Hosszú távú gázvásárlási megállapodást köt a kormány Azerbajdzsánnal

Andrea nem tartozik azon hírességek közé, akik folyamatosan posztolgatnak, de azt sem mondhatnánk, hogy inaktív. Valahol középen foglal helyet, és abszolúte önazonosak a tartalmai a fotókkal.

A divat is fontos szerepet játszik nála, és nemcsak amiatt, mert a nők többsége imádja a ruhákat. Egyszerűen Andrea nagyon otthonosan mozog ebben a világban, és az elegancia különösen közel áll hozzá.

„Ma egy különleges alkalomra készülünk, ahova elegáns és nem túl hivalkodó ruha illik.” – írta sejtelmesen a posztjában az Instagram oldalán Andrea, aki egy nagyon csinos és elegáns ruhát választott.

„Szerintem ez a ruha színében és fazonjában is tökéletes. Ha ilyesmire vágytok, a @laluna_divat webshopjában keresgéljetek, igazán lenyűgöző a választék, és már készülődnek a tavaszra!” – tette hozzá a bejegyzésében, amihez fotót is kaptak a követők.

Még több bulvár: A Nagy Ő: Suba Fruzsi már most összerakta a szexi nyári formáját