Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

„Rendszeresen drogozott” volt munkatársa szerint az újbudai rendőrgyilkos

Rendszeresen drogozott és kicsapongóvá vált az újbudai rendőrgyilkos, mondta el egy ismerőse.

Budapest, 2023. január 13. Rendõrök és mentõk Budapest XI. kerületében, egy Lecke utcai társasház elõtt 2023. január 12-én éjjel. Három intézkedõ rendõrt késsel sebesített meg egy támadó Újbudán, egyikük belehalt sérüléseibe. A támadót elfogták. MTI/Mátyus Tamás
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Előzmény:

 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, csütörtök este, miután téveszmétől gyötörve betört szomszédjához, a kiérkező rendőrök közül többet is megszúrt egy ámokfutó. Az eset során a 29 éves Baumann Péter főtörzsőrmester életét vesztette.

A tettes feltehetően kábítószer hatása alatt követte el a gyilkosságot, és ahogy a Blikk szerint egyik volt kollégája, akivel építkezéseken dolgozott együtt, elmondta, rendszeres használó volt: Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

„Nekem is elmondta, hogy használja ezeket a szereket. Kicsapongó, szélhámos lett, nem jelent meg a megbeszélt munkákon. Amikor eljött, akkor olyan lekezelően beszélt a fiatalabb munkatársakkal, mint a kutyákkal. Üvöltözött folyamatosan a 18-20 éves munkásokkal” – mondta.

Szombatra az is kiderült, hogy az ámokfutó éppen próbaidejét töltötte, amikor meggyilkolta a rendőrt, valamint más ügyek miatt is eljárás folyt ellene. Életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.