Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Ronaldo párja egy nagyon szexi szettel köszönt be (fotók)

Egy egészen más környezetben fogják élni az életüket, mint amihez eddig hozzászokhattak, össze sem lehet hasonlítani a kettőt.

Fotó: Instagram/Georgina Rodriguez
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo fiatalkora óta fényűzésben él, de ezért keményen meg kellett dolgoznia, mert nem gazdag család gyerekeként látta meg a napvilágot. A futballnak köszönhetően azonban elérte, hogy bármit megvásárolhasson magának.

Hamar biztossá vált, hogy az élete végéig nem lesznek anyagi gondjai, már a Manchester Unitednél jelentős összegeket keresett, és szép lassan elkezdte gyűjteni a különböző luxusautókat, amikből most sincs hiány. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az évek alatt számos nagyon drága autót vásárolt magának, illetve a családtagokat sem hagyta ki. Emellett luxusingatlanokat is birtokol, van egy magángépe, és annyi pénze a számláján, ami bőven kitart.

Most, hogy csapatot váltott, annyi pénzt fog keresni, mint még soha ezelőtt a pályafutásában. Ennek viszont az is az ára, hogy nem Európában játszik, így a Bajnokok Ligájában sem fogják látni a nézők.

Georgina Rodriguez, Ronaldo szerelme is folytatja a modellkarrierjét, és a tőle megszokott szexi posztok sem maradhatnak el. Ezúttal egy lazább szettben jelentkezett, amit alább tekinthettek meg.

Még több bulvár: Rogán-Gaál Cecília megmutatta a gyönyörű születésnapos virágcsokrát

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.