Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Kollégák, barátok és rajongók gyászolják Lisa Marie Presley-t

A tragikus hirtelenséggel elhunyt Lisa Marie Presley-t barátai, kollégái és rajongók milliói gyászolják a közösségi médiában.

Fotó: EPA/JIMMY MORRIS
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, Elvis Presley lánya 54 éves korában hunyt el, január 12-én. Úgy tudni, hogy csütörtök reggel szívmegállás miatt szállították kórházba, miután házvezetőnője rátalált Calabasas-i otthonában, ám akkor már nem volt eszméleténél.

Danny Keough, Presley volt férje is a helyszínen volt, és ő volt az, aki újraélesztette, míg a mentősök kiérkezte. Noha a mentősöknek sikerült visszahozniuk a pulzusát, Lisa Marie Presley elhunyt. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Lisa Marie Presley bátran építette karrierjét a zeneiparban, tudva, hogy mindig híres apja, Elvis Presley árnyékában lesz, mindemellett azonban kiterjedt humanitárius tevékenységet is folytatott az Elvis Presley Jótékonysági Alapítványon keresztül.

Így reagáltak a közösségi médiában Lisa Marie Presley halálhírére

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.