Clouds
21 Budapest
Dollár
354,28 Ft
Euró
385,95 Ft
Font
432,87 Ft
Bitcoin
23,649 $

Tragédia: 54 éves korában elhunyt Elvis Presley lánya

Fotó: Unsplash/Vincentas Liskauskas
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Elvis Presley lánya mindössze 54 éves volt, amikor utolérte a halál, már nem tudták megmenteni az életét az orvosok.

Elvis Presley nagyon fiatalon, 42 évesen halt meg 1977. augusztus 16-án. A legenda ezzel hatalmas űrt hagyott maga mögött, míg a lánya csak kevés időt tölthetett el az apjával, aki tragikus hirtelenséggel hunyt el 2023. január 12-én.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

A TMZ forrásai azt írják, hogy Lisa Marie Presley-t halottnak nyilvánították egy Los Angeles-környéki kórházban, ahová csütörtök reggel szívmegállás miatt szállították be. A házvezetőnője talált rá a Calabasas-i otthonában, és akkor már nem reagált.

Volt férje, Danny Keough szintén ott volt a helyszínen, aki újraélesztette az énekesnőt, amíg a mentősök kiértek a helyszínre. A TMZ szerint legalább egy dózis adrenalint adtak be Elvis lányának az újraélesztési kísérletek alatt.

Úgy tudni, hogy a mentősöknek sikerült visszahozniuk Presley pulzusát, mielőtt kórházba szállították. A családot mélységesen megdöbbentette Lisa Marie Presley halála, aminek nemigazán volt előjele.

Lisa Marie Presley, aki édesapjához hasonlóan énekes és dalszövegíró lett, nagyon aktív életet élt. Négy alkalommal volt házas, többek között Michael Jacksonnal is élt együtt, még 1994 és 1996 között.

Nicolas Cage világhírű színésszel sem tartott sokáig a házassága, 2002-től 2004-ig voltak együtt. Az első férje a fentebb említett Danny Keough volt 1988 és 1994 között, addig az utolsó Michael Lockwood 2002 és 2021 között. Ez volt a leghosszabb kapcsolata, összesen négy gyermeke született.

A négy gyermeke közül már csak hárman élnek: Benjamin Keough 2020-ban végzett magával. Lisa Marie utolsó nyilvános megjelenése a nemrég megrendezett Golden Globe-díjátadón volt, hogy személyesen is láthassa Austin Butler győzelmét, aki Elvist játszotta a róla alkotott mozifilmben.