Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,81 Ft
Bitcoin
63,969 $

Lengyel újságíró: csak Orbán meri kimondani, hogy a háborún az USA is nyerészkedik

Állítása szerint azok, akik ünnepélyesen hangoztatják, hogy milyen újabb katonai segélyekkel támogatják az ukránokat, pont ők „keresik a legtöbb pénzt”.

Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök évzáró nemzetközi sajtótájékoztatót tart a Kormányinfó keretében a Karmelita kolostorban 2022. december 21-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

Pawel Lisicki, a Do Rzeczy lengyel lap újságírója arról nyilatkozott, miszerint az ő összeesküvés-elmélete alapján a Nyugat nem érdekelt abban, hogy Ukrajna gyorsan megnyerje a háborút, tehát minél tovább tart konfliktus, annál többet keres rajta a katonai lobbi.

„Az ukránok megkapják azt, amire szükségük van Oroszországgal szemben. Mivel Moszkva az 1960-as évekből származó fegyvereket használ, így ezzel egyenértékű fegyverekkel látják el Kijevet. De ha az lenne a cél, hogy Ukrajna mielőbb győzzön, akkor minimum 1980-as évekből származó felszerelést szállítanának le nekik” Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

– mondta.

Elmondása szerint ezzel kapcsolatban Orbán Viktor már elmondta azt, amit Lengyelországban nem szabad, ugyanis a magyar miniszterelnök kimondta, hogy valójában Oroszország, de az Egyesült Államok is pénzt keres a háborún – írta a Mandiner.

Majd az újságíró arra utalt, ezt az állítást alátámasztja, hogy a cseppfolyósított gáz ára jelentősen emelkedett, amin az egész fegyvergyártó lobbi nagy pénzeket keres, miközben megszabadulnak a régi katonai eszközöktől, és újakat is beszereznek.

„Azok, akik azt állítják, hogy segítenek, azok keresik a legtöbb pénzt”

– emelte ki.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.