Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,52 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
454,62 Ft
Bitcoin
59,341 $

Már ezrek látták a Romantic új videoklipjét

Egyre feljebb és feljebb kúszik a Romantic új klipjének nézettsége a YouTube-on, ahol bárki számára elérhető a tartalom.

Fotó: YouTube/ZGSTUDIO Official 1
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az Romantic az egyik legismertebb hazai együttes, amit Gáspár Győző alapított. Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi a két énekesnő a trióban, akik már számos nagy fellépésen és sikeren vannak túl, és még mindig aktívak a szakmában.

Győzike mert nagyot álmodni a 2000-es évek hajnalán, közvetlen a legendás 90-es évek után, aminek ideje alatt sorra alakultak a zenekarok. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a formáció sikeres, és az emberek imádják. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Az első periódus 2000 és 2007 között tartott, majd jött egy kis szünet, 2009-ben pedig a visszatérés. 2015 óta pedig az eredeti felállással zenél a csapat, akiknek nemrég jelent meg az új klipjük.

Már nagyon várták ezt a pillanatot, sokat dolgoztak rajta, és a közönség izgatott volt miatta. A dal címe a „Pedig az életben”, mely egy látványos klipet is kapott, különleges és egyedi hangzással, ötvözve a múltat és a jelent a modern elemekkel.

Győzike szintén feltűnik a klipben, és énekel benne, hozza azt az életérzést, amit már megszokhattunk tőle az évtizedek alatt. Még egy Ferrari is megjelenik a klipben, mely ugyancsak fekszik a sztár stílusának és karakterének. A szerdai napon jelent meg a YouTube-on, és már ezrek látták!

Még több bulvár: Demcsák Zsuzsának nagyon jól áll a szemüveg

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.