Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Mióta itt jártál:

Demcsák Zsuzsának nagyon jól áll a szemüveg

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsa szinte mindig aktív, sokat dolgozik, igyekszik mindent megteremteni a családjának, ami csak lehetséges.

Demcsák Zsuzsa a hosszú évek alatt olyan mértékű tapasztalatra tett szert, ami rendkívül értékes, és ezzel maximálisan tisztában lehet. A tapasztalat által leszünk többek, jobbak, fejlettebbek, és ez különösen igaz akkor, ha tudatosan képezzük magunkat.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

A tudatos képzés nemcsak a szakmára, a karrierre értendő, hanem a lelkünkre és a mentális egészségünkre. Ha odabent nem vagyunk jól, sérültek vagyunk, és túl sok a problémánk, az előbb-utóbb a munkánkon is kiüthet.

Elsősorban arra kell koncentrálnunk, hogy a belső egyensúly meglegyen, minden csak utána következik. Ha ez rendben van, a lépések is sokkal könnyebbek lesznek, messze nagyobb tempóval tudunk haladni a karrierünkbe, illetve a magánéletünkben.

Mindig vannak nehezebb időszakok, ám nem mindegy, hogyan kezeljük azokat. Nem szabad sokáig mélyen lenni, törekedni kell arra, hogy megoldást találjunk, mert egy probléma kizárólag addig probléma, amíg nem találunk rá megoldást.

Zsuzsa egy igen sokrétű karakter és szakember, aki számos konferencián és kommunikációs tréningen van már túl. Kiváló előadó, és azt kell mondjuk, nagyon is jól áll neki a szemüveg, többet kellene hordania.

Még több bulvár: L.L. Junior: „Köszönjük nektek! Ez volt az utolsó közös koncertünk!”