Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,392 $

Keleti Andrea szettje szimplán tökéletes és vonzó

Keleti Andrea megmutatta, milyen, amikor egy nő igazán nőies, és jól érzi magát a bőrében egy olyan ruhában, amiben önmaga lehet.

Fotó: Instagram/Keleti Andrea
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fontos, hogy azok a ruhák, amiket hordunk, ne csak kényelmesek legyenek, hanem igazán a saját energiáinkat tükrözzék. Emiatt is van jelentősége megválogatni, hogy milyen darabokat választunk, mert azok mindenre hatással vannak.

Ez nemcsak egy életérzés, hanem saját magunknak adjuk meg a tiszteletet azzal, hogy olyasvalamit hordunk, amiben igazán boldogok tudunk lenni. Ez lehet egy sportos, de egy nagyon elegáns viselet is. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

„Karácsonyra mindig kapok egy színház vagy koncertjegyet ajándékba, mert a párom tudja, ezeknek a közös programoknak örülök a legjobban.” – árulta el Andrea, aki nagy rajongója a művészetnek, a színház világának, illetve a zenének.

„Ilyenkor végre kicsit elő is vehetem a nőiesebb énemet, és keresek egy elegáns, de mégis izgalmas ruhát. Nem titok, hogy a @laluna_divat alkalmi kollekciójából jó néhány izgalmas darab lóg a szekrényemben.” – folytatta a posztjában.

„Ezekkel sosem tévedek, mindig csinosnak és divatosnak érzem magam. A nőiesebb vonal kedvelőinek érdemes ellátogatni a webshopukba.” Mint az láthatjátok, Andrea szettje is nagyon különleges.

Még több bulvár: Zsákbamacska: Majka és Pápai Joci hatalmas jelenete (fotók)

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.