Clouds
21 Budapest
Dollár
359,71 Ft
Euró
388,15 Ft
Font
433,24 Ft
Bitcoin
23,016 $

Zsákbamacska: Majka és Pápai Joci hatalmas jelenete (fotók)

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Majka egyetlen egy bejegyzéssel jelezte, hogy finoman szólva is érdemes lesz figyelni a Zsákbamacska új évadát, ami már forgatás alatt van.

Majka és Pápai Joci nagyon jól ismerik egymást, a hosszú évek alatt barátok lettek. Joci többször megjegyezte, sokat köszönhet a rappernek, aki mindig segített neki, amikor szükség volt rá, és ez igenis fontos.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Manapság a barátság még többet ér, mint a legtöbb dolog, és jó érzés, amikor az ember számíthat valakire, akkor is, ha nem a családtagja. Ugyanakkor nem mindig a vér határozza meg azt, hogy kinek segítünk.

Nem kell valakinek családtagnak lennie, hogy annak tekintsük. Valószínűleg mindenkinek vannak/voltak ilyen barátai, akikre abszolúte családtagként tekint/tekintett, mely megmutatja, mennyire fontos a kötelék.

Joci és Majka ráadásul sokat is dolgozott együtt, a TV2-ben rendszeresen egymást ugrasztják, de vannak igazán komoly pillanatok is. Nos, a Zsákbamacska alatt ugyancsak garantáltan nagyon jól fogunk szórakozni.

Majka megosztott pár képkockát a forgatásról, aminek ideje alatt rengeteget fognak nevetni. Ezek a felvételen úgy tűnik, mintha a rapper az énekes hasán kezdett el volna breaktáncolni, amin mindenki jól szórakozhatott.

Még több bulvár: Gáspár Laci megjelent a TV2 képernyőjén