Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,35 Ft
Euró
388,23 Ft
Font
452,67 Ft
Bitcoin
63,228 $

Úgy rázza a csípőjét a videójában Britney Spears, hogy izomlázad lesz tőle

Britney Spears nagyon jól érzi magát, ha táncolhat, kiadhatja magából a feszültséget, és igazi örömtáncot lejthet.

Fotó: Instagram/Britney Spears
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Erősen megoszlanak a vélemények Britney Spears lelki és mentális állapotáról. Sokan orvosi segítséget ajánlanak neki, mert szerintük egyáltalán nincs jól a világhírű énekesnő, aki nagyon régóta nem adott ki új dalokat.

Koncertjei sem voltak mostanában, évek teltek el úgy, hogy nem turnézott, pedig a mai napig sokan lennének rá kíváncsiak. Valószínűleg bármelyik arénát képes lenne megtölteni, járjon bárhol a világon. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Szomorú, hogy így mennek el az évek, noha még mindig fiatal, de azokat az esztendőket már nem kaphatja vissza. Ha azonban így érzi jobban magát, akkor nemigazán lehet megkérdőjelezni a dolgokat, leszámítva pár furcsa tartalmat az oldalán.

Sok igen hasonló videót közöl a 41,6 milliós Instagram oldalán, ami kissé monotonnak tűnhet, de vannak, akik kíváncsiak rá. Eleinte a táncos videóit nagyon felkapták, újként hatottak, de azóta rengeteg van belőlük.

Most is egy ilyen videóval kedveskedett a követőknek, és már a felvétel láttán izomlázat kezdtünk el érezni. Az biztos, hogy Britney továbbra is nagyon szexin mozog, kiváló formában van, de inkább a koncerteken néznénk meg ezt a fajta tudást.

Még több bulvár: Schobert Norbiék síelés közben: új fotók érkeztek a családról