Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Az M0-son elgázolt gyermek is életét vesztette

A kórházba szállítás után az a 13 éves gyermek is életét vesztette, akit nagymamájával együtt gázolt el egy teherautó az M0-son.

Fotó: Twenty20
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, az autó műszaki hiba miatt az M0-s autóút 66-os kilométerénél, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon állt meg, s míg a sofőr az autóban maradt, párja és unokájuk kiszállt.

A nőt és a gyermeket azonban egy érkező teherautó elütötte. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A helyszínre érkezett mentősök küzdöttek a nő életéért, ám a helyszínen életét vesztette, míg a 13 éves gyermeket életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Az MTI megkeresésére a budapesti Dr. Manninger Jenő Baleseti Központ igazgatósága arról tájékoztatott, hogy a 13 éves gyermeket a mentők súlyos, életveszélyes, többszörös sérülésekkel, újraélesztést követően szállították az intézménybe.

A leggondosabb orvosi kezelés ellenére a sérült életét nem sikerült megmenteni, néhány órával a beszállítása után az intenzív osztályon elhunyt.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.