Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,91 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
454,82 Ft
Bitcoin
64,559 $

Ilyen fiatalos és vonzó Catherine Zeta-Jones 53 évesen

Egy újabb világsztár, akire teljesen másképp hat az idő, rendkívül büszke lehet a vonalaira, illetve az egészséges életmódjára.

Fotó: Catherine Zeta-Jones Oscar-díjas walesi színésznő háborús veteránokkal fényképezkedik Az ükhadsereg (Dad’s Army) című vígjátéka bemutatóján a londoni Odeon Leicester Square moziban 2016. január 26-án. (MTI/EPA/Andy Rain)
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szerencsére egyre trendibb az egészséges életmód, amihez rendkívül sokkal járulnak hozzá az új termékek, a konditermek, illetve a közösségi média. Az internet és a közösségi platformok elterjedésével totálisan átalakult a világ, mely milliókra van erős hatással.

Sok az összefüggés, akárcsak a konditermek számában, mivel rengetegen akarnak órákra járni, szebbek, formásabbak lenni. A nyári forma ugyancsak divatos, amit nem egy esetben a konditermekben érnek el az emberek. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Korábban ennek messze nem volt ekkora divatja, de az elmúlt 10 évben nagyon erőteljesen felgyorsult a világ. Catherine Zeta-Jones például 53 esztendősen bármelyik fiatal generációval felveszi a versenyt, lenyűgözően néz ki.

A 60-as évek végén született világsztár sokak nagy kedvence, aki már több mint 20 éve Michael Douglas felesége. Időről időre a közönség is csak tátott szájjal figyeli a színésznőt, hogy milyen fiatalos és fitt.

Az alább látható fotó is bizonyítja mindezt, kiválóan áll rajta ez a ruha, miközben egy deka felesleg sincs rajta. Nincs is több kérdésünk, maga a motiváció, akit érdemes követni, és példát venni róla, hogy a kor csak szám, amit nem kell olyan drasztikusan felfogni 40 és 50 felett.

Még több bulvár: Rátkai Mimi pirosban is rendkívül szexi (videó)

Megszólalt a martonvásári légibaleset egyik áldozatának édesanyja

Mint mondta, fiának nem temetése lesz, a tervek szerint búcsúztatón engedik el utolsó útjára.