Clouds
21 Budapest
Dollár
359,71 Ft
Euró
388,15 Ft
Font
433,24 Ft
Bitcoin
23,016 $

Rátkai Mimi pirosban is rendkívül szexi (videó)

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rátkai Mimi népszerűsége töretlen, A Nagy Ő miatt az egész ország megismerhette, és legutóbb is egy különleges fotózáson járt.

Azok a lányok, akik A Nagy Ő-ben szerepelnek, és messzire jutnak, számolhatnak azzal, hogy sok ezer követőjük lehet az Instagramon. A közösségi média ereje mindig érezhető, ami egyúttal egy új karriert is jelenthet.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Vannak, akik rendkívül otthonosan mozognak ebben a közegben, és ösztönösen éreznek rá arra, milyen tartalmakat kell megosztaniuk ahhoz, hogy népszerűek maradjanak. Közben arra is figyelnek, hogy önmaguk legyenek, és élvezzék ezt az egészet.

Mimi a 2022-es A Nagy Ő egyik legismertebb karaktere, akit lassan már 15 ezren követnek az Instagramon. Fotózásról fotózásra jár, imádják a követők, akik legutóbb egy Valentin napra készülő anyagban láthatták.

„Összeállítottuk a Valentin napi anyagunkat, amit fotózni fogunk nektek a következő hetekben. És amint láthatjátok, már a kedvenc itthoni bevackolós “luxus” melegítő szett is megvan!!” – jelentkezett boldogan A Nagy Ő sztárja.

„Ez egy csoda!! Elegáns ,puha es nagyon kényelmes!!! A toll része legombolható így abszolút jól kihasználható!!! Szeretnétek öltözős videókat? Szívesen mutatok pár szettet!!!” Nem is kérdés, hogy a követők szeretnék, odavannak Mimiért, aki nagy kedvencük volt a műsorban.