Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,64 Ft
Euró
388,88 Ft
Font
452,11 Ft
Bitcoin
62,965 $

Úgy kapkodnak a OnePlus 11 után, mintha nem lenne holnap

A napokban bemutatott OnePlus 11 máris a vállalat történetének leggyorsabban fogyó modellje lett.

Fotó: OnePlus
Mobil

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A OnePlus 11-et csak néhány napja mutatta be a kínai vállat, ám máris óriási kereslet mutatkozik rá, mondta örömittasan Li Jie, a vállalat elnöke.

Jie szerint akkora érdeklődés övezi az új készüléket, hogy a OnePlus 11 mindössze két óra alatt előértékesítési rekordot döntött. A cégvezető szerint ennek oka, hogy az új telefon kimagasló ár-érték aránnyal rendelkezik, ez pedig szinte garantálja számukra, hogy a fokozott érdeklődés még sokáig fennmarad. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A OnePlus 11 6,7 hüvelykes, 1440×3216 pixeles LTPO 3.0 AMOLED kijelzővel került bemutatásra, a teljesítményről pedig a többek között a Samsung Galaxy S23 Ultrában is helyet kapó második-generációs Snapdragon 8 chipkészlet gondoskodik.

Tárhely és memória tekintetében több választási lehetősége is van a felhasználóknak, akik 12GB RAM + 256GB belső tárhely, 16GB RAM + 256GB belső tárhely és 16GB RAM + 512GB belső tárhely opciók közül válogathatnak, míg a hátlapon egy 50MP + 32MP + 48MP-ből álló hármas kamerarendszerrel találkozhatnak.

A OnePlus 11 február 7-én Európában is bemutatkozik, így hamarosan a Kínában 217 ezer forinttól elérhető készülék hazai árára is fény derülhet.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.