Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,36 Ft
Euró
388,25 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,203 $

Barta Sylvia és Nótár Mary rendkívül fittek és szexik

Közösen edzett a két sztár, akik nagyon jó hangulatban tették ezt meg, ráadásul kiváló formának örvendenek.

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A sport kortól és nemtől független, egészen más lenne a világ, ha egészségesen élnénk. Az emberek többsége azonban nem ezt az utat választja, és rombolja önmagát, pedig a sport nemcsak a fizikumra van hatással.

Köztudott, hogy a sport által az elme és a lélek is fejlődik, számtalan erős hatása van annak, ha rendszeresen sportolunk. Később egyfajta „függővé” válunk, de ez csak pozitív, hiszen a mozgásban semmi rossz nincs. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Bartay Sylvia is sokat tett azért, hogy az emberek kedvet kapjanak egy kis mozgáshoz. Sorra pörgette fel a sztárokat a TV2 kamerái előtt, és nagyszerű edzéseket tartott nekik, akik szintén élvezték a programot.

„Holnap lesz Vízkereszt a karácsonyi ünnepek zárónapja amit a farsangi időszak követ!” – írta a csütörtöki posztjában a mindig csinos és fitt Sylvia, aki már számos sztárral edzett együtt a TV2 műsorában.

„A #mozdulj című műsorunkat Nótár Maryvel kezdtük, akivel egy mulatós adással indítottuk a 2023-as évadot! Ha kedden lemaradtál a @mokka adásáról, akkor kattints a biomban a @tv2_play linkjére és mulass velünk!”

Még több bulvár: Ennyit változott Kőnig Anna formája közel 1 év alatt (videó)