Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
390,96 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
61,413 $

Falatnyi bikiniben mártózott meg Vasvári Vivien a dzsungel szélén

Káprázatos helyen élvezte a napsugarakat Vasvári Vivien, méghozzá egy extra bikiniben, ami rendkívül jól áll neki.

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vasvári Vivien az egyik legformásabb hazai hírességünk, ehhez kétség nem férhet. Ezt még azok is elismerhetik, akik nem kedvelik a karakterét, miközben nyilván mindenkinek más és más az ízlése, ha a női formákról beszélünk.

Mindamellett, hogy Vivien egy rendkívül vonzó nő, csinos is, és úgy állnak rajta a ruhák, mintha egy magazinból lépett volna elő. Nemigazán látni rajta ugyanazokat a szetteket, és sok különböző stílusban jelent már meg. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

Minden eseménynek megadja a módját, ahogyan annak is, ha csak egy egyszerűbb programra indul meg. Az utazások alatt pedig abszolúte magasabbra teszi a lécet, és ilyenkor előkerülnek azok az extra bikinik, amikkel már a nyarat hívogatja.

Magyarországon várnunk kell pár hónapot, míg a hőségriadó közelébe kerülünk, de ha ránézünk a Vivienről készült bikinis fotókra, akkor abszolúte megjön az ember nyári hangulata. Remek tippeket is adhat a női társainak az új szettek kiválasztásához, hiszen minden évben változik a szezon.

Most épp a világ másik felén igyekszik barnulni, és mint mindig, most is nagyon stílusosan vonzza magára a napsugarak figyelmét. Egy igazán extra bikinit választott hozzá, aminek a tervezése önmagáért beszél, miközben kihangsúlyozza Vivi egyéniségét.

Még több bulvár: Görög Zita élete egyik legkülönlegesebb élményén van túl Dubajban

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.