Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,34 Ft
Euró
386,41 Ft
Font
451,19 Ft
Bitcoin
66,912 $

Gelencsér Timi lement spárgába (videó)

Gelencsér Timi 2023-nak is erőteljesen vág neki, kiváló formának örvend, és nagyon úgy fest, hogy a nyújtással sincsenek gondjai.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timi abszolúte sportos életet él, és ez már rendkívül természetes számára. Maximálisan ehhez igazítja a napjait, és mindazok, akik hasonló ritmusban élnek, pontosan tudják, milyen érzés, ha kimarad egy edzés.

Napestig sorolhatnánk a sport pozitív hatásait, kezdve az önbizalommal, amiből mindig szükség van egy kis pluszra, a nőknek különösen. Sajnos a sok külső nyomás miatt rengeteg olyan nővel találkozhatunk, akik kiváló formának örvendenek, okosak és intelligensnek, mégis másképpen látják magukat. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: minimumra csökkent a túlélés esélye

A sport a megerősítésekben is segít, mind lelki, mind mentális szinten, aminek egyfajta terápiás jellege is van. Nem egy szakítást és válást segített már feldolgozni a sport, vagy egyszerűen csak jókedvre derít bennünket.

Timinél a sport kiskora óta az egyik legfontosabb tényező, és ez valószínűleg így is marad, aminek köszönhetően messze fittebb lehet a legtöbb társánál. Ennek akkor is nagy hasznát fogja venni, ha egy nap édesanyává válik.

A TV2 örökmozgó sztárjának az sem jelent különösebb problémát, ha le kell mennie spárgába, és mindezt nagyon látványosan tudja megtenni. Ha kíváncsi vagy Timi egyik első 2023-as spárgájára, akkor kattints erre a linkre!