Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,54 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
452,92 Ft
Bitcoin
63,230 $

Alulnézetből nézhetjük meg Tolvai Reni csábos mosolyát

Ebből a nézetből talán még nem is láthattuk Tolvai Renit, aki láthatóan nagyon jól érzi magát 2023 hajnalán.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindig kell találnunk okot arra, hogy pozitívak legyünk, a legnehezebb időkben is. Sokak számára az új esztendő egyúttal egy új kezdetet is jelent, ami megadja a kezdőlökést ahhoz, hogy változtassunk az életünkön.

A változtatás már egy fontos lépést jelenthet a helyes irányba, amiért hálával tartozunk önmagunknak. Igenis legyünk hálásak azért, ha saját magunk által vagyunk képesek fejlődni és nyitni az új dolgok felé. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

A bezárkózás semmi jót nem szül, igenis nyissunk az emberek, a lehetőségek és minden más felé, amiktől többé válunk. 2023 hajnalán sokan rákapcsolnak, de a többségük később visszavesz, és megfeledkezik a valódi célról.

A pozitív szemlélet sokat segíthet, akárcsak az, hogy ilyen embereket követünk az Instagramon, mint Tolvai Reni. A híres énekesnőt nagyon sokszor láthatjuk mosolyogni a fotóit, és ez már önmagában pozitív töltetet ad a tartalmainak.

Renit ezúttal alulnézetből csodálhatják meg a követők, a csábos mosolyát borozás közben. Jó hangulatban vágott neki az új esztendőnek, minden oka megvan arra, hogy ezt ebben a mederben folytassa tovább.

Még több bulvár: Sáfrány Emese szerint a fájdalom csak fel akar szabadítani