Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,814 $

Klopp: Nem kérdőjelezhetem meg a játékosaimat azzal, hogy újat keresek helyettük

A Liverpool menedzsere szerint nem kizárt, hogy a holland Cody Gakpo lesz csapata egyetlen új szerzeménye a januári átigazolási időszakban.

Fotó: EPA
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A merseyside-i klub 37 millió fontért szerződtette Gakpót a PSV Eindhoventől, miután a 23 éves támadó kiváló formát mutatva szerepelt a katari világbajnokságon, ahol három gólig jutott.

Gakpo gyors leigazolása után szinte rögtön elkezdtek röpködni az újabb nevek a Liverpool kapcsán, ám Jürgen Klopp szerint ez több szempontból is problémás tud lenni. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

„Nem akarok senkinek sem csalódást okozni, de már megszereztünk egy olyan remek játékost, mint Cody Gakpo, erre azt kell olvasom a címlapokon, hogy ki lesz a következő érkező Liverpoolban.”

„Nem játszhatunk úgy, mint a Monopoly-ban, mi soha nem csináltunk ilyet, hiszen az egyensúly fontos része a filozófiánknak. Hiszek a játékosokban és teljes mértékben megbízom bennük, ráadásul nem kérdőjelezhetem meg folyamatosan őket azzal, hogy új játékosokat keresek a helyükre”, nyilatkozta Klopp.

A Liverpool az utolsó öt Premier League-meccséből négyet megnyert, amivel feljött a tabella hatodik helyére, ám a gyenge szezonkezdet és az azóta tartó hektikus teljesítmény miatt reális esélye már csak a Bajnokok Ligája-szereplést jelentő helyek elérésére lehet.

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.