Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,880 $

Béres Anett iszonyatos fájdalmakat él át, néha csak zokog

A Való Világ egyik legismertebb szereplője nagyon nagy fájdalmakat él át, és szeretné, ha hamarabb vennék ki a gerincéből a csavarokat, mint egy év.

Fotó: Instagram/Béres Anett
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Béres Anett a Reggeliben mesélt arról, hogy mindössze 1 milliméteren múlt a lebénulása. Rendkívül nagy szerencséje volt, többek között ez is erőt ad neki, de még mindig messze jár attól, hogy teljesen felépüljön.

A gerince miatt továbbra sem dolgozik, folyamatosan kezelésekre jár, többek között gyógytornára. Napról napra fejlődik, de nyilván egy idő után az ugrások már nem akkorák, mint például az elején. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Anett tudta jól, hogy hosszú lesz az út, tele kihívással. Ahogyan ő fogalmazott, „próbál üzletelni” az orvosával, hogy hamarabb váljon meg a gerincében lévő csavaroktól, de azoknak minimum egy évig odabent kellene lenniük.

Ez az egy év júliusban telne le, így szerinte akkor megint annyi lenne a nyarának, ráadásul komoly fájdalmakat érez miatta. „Iszonyatosan fáj, de tényleg. Néha olyan fájdalmaim vannak, hogy otthon fekszem mozdulatlanul, és zokogok. Néha azon gondolkodom, kihívom a mentőt, de hát nem lehet kiszedni.”

Az orvosa még egy betegének nem szedte ki hamarabb a csavarokat 1 évnél korábban, ám abban maradtak, hogy két hónap múlva lesz egy újabb CT-vizsgálat, és ha visszacsontosodott a sérült rész, illetve a szakember zöld jelzést ad, akkor április környékén jöhet az újabb operáció. „Túl pici vagyok a csavarokhoz.” – árulta el Anett, aki alig várja a pillanatot a fájdalmai miatt.

Még több bulvár: Megható módon kívánt boldog születésnapot Michael Schumacher fia