Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,19 Ft
Euró
390,60 Ft
Font
457,35 Ft
Bitcoin
60,875 $

Molnár Anikó is nagyot csalódott Czutor Zoliban a kutyás-petárdás kijelentése után

Eddig is voltak, akiknek nem igazán szimpatikus Czutor Zoli, de most igencsak kiverte a biztosítékot.

Fotó: Instagram/Molnár Anikó
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mindenki tudja, hogy a petárdázás mennyire érzékeny téma szilveszterkor az állatok miatt. Rengeteg kutya kóborol el emiatt, vagy kap epilepsziás rohamot, és sajnálatos módon a halálsetek sem ritkák.

Rengeteg kutya van, akik rettegnek ezektől a hangoktól, és szilveszter egy igazi rémálom ebből a szempontból. Czutor Zoli szilveszter előtt egy olyan posztot tett közzé, amivel nem kicsit haragította magára az embereket. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

„Esküszöm, sosem petárdázom, de ez a sok alpári fenyegetés a kutyásoktól (akiknek a javarésze a sz@rt sem szedi fel egész évben) egészen meghozza a kedvem. Hajrá durrogás!” – írta akkor a többgyermekes zenész édesapa.

Rengeteg negatív komment érkezett a közösségi médiában, nem kevesen háborodtak fel azon, amiket Zoli kiírt magából. Több híresség is megszólalt, legutóbb Molnár Anikó, a Való Világ egyik legismertebb szereplője, aki anno A Nagy Ő is volt.

„„Gratulálok Czutor Zoltánnak! Hihetetlen, hogy én mindig felnéztem rá és azt gondoltam, hogy egy olyan férfi, akinek hat gyermeke van, csak jó ember lehet.” – mondta Anikó a Ripost kérdésére, aki hozzátette, nagyot csalódott a zenészben.

Csak bizakodik, hogy a gyerekeinek nem ezt az „értékrendet” adja tovább, és szerinte az sem lenne mentség erre, ha véletlenül be volt csiccsentve a zenész, amikor a posztot közzétette. „A bíróságon sem mentik fel a gyilkost, csak mert épp nem volt józan, amikor a bűntényt elkövette.”