Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,11 Ft
Euró
388,72 Ft
Font
453,82 Ft
Bitcoin
60,594 $

Ezekben a különleges szilveszteri szettekben ünnepelt Győzike családja szilveszterkor

Gáspár Virág is nagyon megadta a módját, egy igen látványos szettet rakott össze magának, ám a családtagjai is magasra tették a lécet.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Győző és családja nagyon szereti a csinos, elegáns és divatos ruhákat. Szilveszterkor még inkább kitehetnek magukért, hiszen ilyenkor gyakorlatilag minden a csillogásról szól, arról, hogy igazán méltó módon köszöntsük az új esztendőt.

Miután a karácsony villámgyorsan eltelt, borítékolható volt, hogy a szilveszter fénysebességgel kerül mögénk. Így is lett, már 2023-at írunk, és később szép lassan megint azon kapjuk magunkat, hogy díszítjük a fenyőfát. Soron kívül Nem volt valós az érdi fiatal terrortámadással való fenyegetőzése, csak a nézettségért csinálta

Sajnos az évek egyre gyorsabban telnek, emiatt is fontos, hogy minden pillanatot megéljünk, ami fontos, és igenis helyezzünk nagy figyelmet saját magunkra, a belső fejlődésünkre, ami mindenre, illetve mindenkire hatással van, akit szeretünk.

A Gáspár-család is várta már a szilvesztert, alább láthatjátok, hogy mindenki más stílust választott. Gáspár Bea például az aranyra esküdött, ami remekül áll rajta, de Győzike cipője is abszolút trendi, hozza a csillogást, a szilveszteri hangulatot.

Természetesen a Gáspár-család is boldog új esztendőt kívánt. „Gáspár-család boldog új évet kíván és jó egészséget mindenkinek!” – írta a posztjában Evelin, aki ugyancsak egy nagyon csinos ruhát választott szilveszterre.

Még több bulvár: Vajna Timi sejtelmes szerelmes fotója a párjával szilveszterkor